cool hit counter Bottas Monaco : daniel ricciardo monaco podium 2018 - 3Legs4Wheels : Bottas had hoped to take the fight to red bull’s max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Skip to main content

Bottas Monaco : daniel ricciardo monaco podium 2018 - 3Legs4Wheels : Bottas had hoped to take the fight to red bull’s max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out.

De frustraties waren groot bij … Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen. Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt.

Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Cómo ver el Gran Premio de Mónaco de Fórmula 1
Cómo ver el Gran Premio de Mónaco de Fórmula 1 from testcoches.es
Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer. Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken.

Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen.

Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. De frustraties waren groot bij … De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken. Bottas kende een goede start, maar kreeg het niet voor elkaar om aan max verstappen voorbij te gaan. Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen.

Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer. Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop.

De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Monaco Grand Prix 2017: Where to watch practice live, preview and track facts
Monaco Grand Prix 2017: Where to watch practice live, preview and track facts from d.ibtimes.co.uk
Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken. De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. Bottas kende een goede start, maar kreeg het niet voor elkaar om aan max verstappen voorbij te gaan. Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer.

Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out.

De teambaas van mercedes kwam na de grand prix in monte carlo met een opmerkelijk verwijt richting zijn coureur, maar krabbelt nu terug. Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken. Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer. Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Bottas kende een goede start, maar kreeg het niet voor elkaar om aan max verstappen voorbij te gaan. Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen.

Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het …

De frustraties waren groot bij … Monaco GP 2017: Review & highlights
Monaco GP 2017: Review & highlights from img.redbull.com
De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out. Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Bottas kende een goede start, maar kreeg het niet voor elkaar om aan max verstappen voorbij te gaan. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen.

Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin.

De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Eenmaal aangekomen bij zijn team wilde het rechter voorwiel niet van de auto, doordat er iets mis was met de wielmoer. Bottas kende een goede start, maar kreeg het niet voor elkaar om aan max verstappen voorbij te gaan. Na een heel behoorlijk optreden kwam de grand prix. Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen. Nadat verschillende pogingen om de band van de w12 te halen op niets waren uitgelopen, kreeg bottas de instructie om de auto uit te zetten. De teambaas van mercedes kwam na de grand prix in monte carlo met een opmerkelijk verwijt richting zijn coureur, maar krabbelt nu terug. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Een wielmoer van de rechtervoorband bleef vastzitten bij de. De frustraties waren groot bij … Volgens teambaas toto wolff had dat bijgedragen aan het mislukken van de stop, maar uit analyses is inmiddels anders gebleken.

Bottas Monaco : daniel ricciardo monaco podium 2018 - 3Legs4Wheels : Bottas had hoped to take the fight to red bull's max verstappen in monaco after seeing polesitter charles leclerc fail to start, promoting the mercedes driver to second for lights out.. Valtteri bottas was verrast dat mercedes na de grand prix van monaco suggereerde dat hij bij zijn volledig mislukte pitstop niet helemaal op de juiste plek was gestopt. De finse coureur lag op de tweede plaats achter max verstappen, maar het … Hij bleef echter goed druk zetten en lag op koers om een podiumplek uit het vuur te slepen. Valtteri bottas lag tweede in de grand prix van monaco toen hij naar de pits ging voor een pitstop. Daarnaast benadrukt wolff dat bottas de nodige pech heeft en dat er nog geen beslissing is gemaakt over de toekomst van de fin.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar